Återsättning av extensions hos Studio Leander

På Studio Leander i Linköping förstår vi att dina extensions är en investering i ditt utseende och självförtroende. Därför erbjuder vi professionell återsättning av extensions och säkerställer att ditt hår fortsätter att se fantastiskt ut, vecka efter vecka.

Vikten av återsättning av extensions

Med tiden kan dina extensions börja växa ut tillsammans med ditt naturliga hår, vilket kan göra att de inte längre sitter som de ska. För att behålla förlängningarnas naturliga utseende och känsla, är det viktigt att regelbundet få dem återsatta av en professionell frisör.

Återsättningsprocessen

Konsultation och utvärdering

Din återsättningsupplevelse hos Studio Leander börjar med en noggrann konsultation och utvärdering av dina extensions. Vi bedömer förlängningarnas skick och ditt hårs tillväxt för att bestämma det bästa tillvägagångssättet för återsättningen.

Försiktig borttagning

Vi börjar med att försiktigt ta bort dina befintliga extensions. Vårt team använder skonsamma metoder och produkter för att säkerställa att varken ditt naturliga hår eller förlängningarna skadas under processen.

Förberedelse och återsättning

Efter borttagningen förbereder vi förlängningarna för återanvändning. Vi rengör och återapplicerar nya tejpremsor för att säkerställa att de håller samma höga standard som när de först sattes i. Återsättningsprocessen innebär att vi noggrant fäster förlängningarna tillbaka nära hårbotten, vilket ger ett fräscht och naturligt resultat.

Varför återsättning hos Studio Leander?

Väljer du Studio Leander för din extenions-återsättning, garanteras du en service som inte bara återställer dina förlängningar utan också tar hand om ditt naturliga hår. Våra frisörer är specialutbildade i Hairtalk-metoden och har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa en skonsam och effektiv återsättning.

Boka din återsättning idag

För att säkerställa att dina extensions alltid ser sitt bästa ut, boka din återsättning hos Studio Leander i Linköping. Vårt team står redo att ge ditt hår det upplivande det förtjänar. Kontakta oss för att boka en tid och fortsätt njuta av de oändliga möjligheterna med dina Hairtalk-förlängningar.