Håruppsättningar för fester – Din stilpartner hos Studio Leander i Linköping

På Studio Leander förstår vi att varje fest är en chans att stråla och uttrycka din personliga stil. Våra expertfrisörer i Linköping är här för att skapa den perfekta håruppsättningen som kompletterar din look för alla typer av festligheter, från nyårsfiranden till födelsedagskalas.

Utforska vårt utbud av festfrisyrer

Skräddarsydda håruppsättningar för varje tillfälle

Välj bland ett brett utbud av håruppsättningar, anpassade för att matcha din festoutfit och personlighet. Från eleganta knutar till lekfulla lockar, vi har stilen som förvandlar din look.

Halvuppsättningar för en avslappnad men chic effekt

För de som önskar en mer avslappnad men ändå sofistikerad stil, är våra halvuppsättningar ett utmärkt val. Dessa frisyrer är perfekta för att skapa en balanserad och attraktiv look som håller från festens början till slut.

Förberedelser för din festfrisyr

Råd och tips inför ditt besök

Förbered dig inför din fest med våra experttips. Samla inspiration och diskutera dina önskemål med oss för att vi ska kunna skapa den perfekta frisyren för dig.

Tidsplanering för din festlook

Vi värderar din tid och strävar efter att skapa din festfrisyr effektivt och med hög kvalitet, så att du kan fokusera på att njuta av festen.

Möt våra talangfulla frisörer

Passion och expertis bakom varje frisyr

Våra frisörer är inte bara skickliga hantverkare, utan de delar också en passion för att skapa unika och minnesvärda frisyrer för våra kunder.

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Kundrecensioner: Berättelser från festglada kunder

Upplev våra kunders glädje

Läs om våra kunders fantastiska erfarenheter och se hur vi har bidragit till att göra deras fester extra speciella med våra håruppsättningar.

Hygien- och säkerhetsrutiner på Studio Leander

Vår dedikation till din säkerhet

Din säkerhet och komfort är vår prioritet. Vi följer strikta hygienrutiner för att säkerställa en trygg och behaglig upplevelse för alla kunder.

Personlig rådgivning för din festfrisyr

Skapa den perfekta balansen

Våra experter erbjuder individuell rådgivning för att hitta den perfekta frisyr som passar just din feststil, vare sig den är klassisk, modern eller något däremellan.

Boka din festfrisyr hos Studio Leander

Boka en tid hos oss för att diskutera och planera din festfrisyr. Vi är här för att anpassa oss efter dina önskemål och se till att du blir festens stjärna.