Håruppsättningar för Skolavslutning och Skolbal – Din Stil, Vår Expertis

Studio Leander i hjärtat av Linköping är din destination för att skapa den perfekta frisyren för skolavslutning och skolbal. Vår expertis inom håruppsättning garanterar att du kommer att stråla under din speciella kväll, oavsett om du föredrar en klassisk look eller något mer samtida och iögonfallande.

Designa din perfekta frisyr för skolavslutningen och balen

Välj bland ett brett utbud av stilar

Letar du efter den perfekta håruppsättningen för skolavslutning eller bal? Våra frisörer anpassar sig till din unika stil, vare sig det gäller en elegant knut eller en bohemisk flätad look.

Halvuppsättningar för en ungdomlig och sofistikerad effekt

Halvuppsättningar är idealiska för en balanserad look som kombinerar lätthet och elegans. Dessa stilar är perfekta för att tillföra en touch av sofistikering utan att kännas för strikta.

Förberedelser inför din stora kväll

Planera din look i förväg

För att göra din upplevelse så smidig som möjligt, rekommenderar vi att du samlar inspiration och tänker igenom din önskade stil i förväg.

Tidsplanering för din håruppsättning

Vi värdesätter din tid och strävar efter att skapa din drömfrisyr på ett effektivt och kvalitativt sätt, så att du kan njuta fullt ut av ditt event.

Träffa våra skickliga frisörer

Expertis och kreativitet i varje frisyr

Våra frisörer har både erfarenhet och kreativitet för att skapa en frisyr som inte bara är vacker, men också reflekterar din personlighet.

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Kundrecensioner: Upplevelser från tidigare skolavslutningar och baler

Läs om våra kunders erfarenheter

Våra kunders positiva feedback och berättelser är ett bevis på vår förmåga att leverera oöverträffade håruppsättningar för speciella tillfällen.

Hygien- och säkerhetsrutiner på Studio Leander

Vårt åtagande för din hälsa och komfort

Vi följer noggranna hygienrutiner för att säkerställa en trygg och behaglig upplevelse för alla våra kunder.

Personlig rådgivning och stylingtips

Från klassiska till trendiga frisyrer

Vi erbjuder personlig konsultation och experttips för att hitta den perfekta balansen för din frisyr, oavsett om du föredrar en klassisk eller trendig look.

Boka din tid för en oförglömlig upplevelse

Boka din tid hos Studio Leander för en konsultation där vi tillsammans planerar din idealiska håruppsättning för skolavslutning eller bal. Vi är här för att anpassa oss till dina önskemål och göra din kväll oförglömlig.