Herrklippning hos Studio Leander i Linköping – Stil och Precision

Välkommen till Studio Leander, där vi tar herrklippning till en ny nivå. Vårt team i Linköping kombinerar traditionellt hantverk med senaste trenderna för att skapa den perfekta frisyren för varje herre.

Din Frisörsalong i Linköping

Skräddarsydd Klippning för Alla Herrstilar

Varje klippning är unik hos oss. Vi tar hänsyn till dina önskemål och ger dig en klippning som inte bara ser bra ut, utan också är lättskött.

Från Klassiska Snitt till Moderna Trender

Oavsett om du söker en tidlös look eller vill utforska de senaste frisyrerna, har våra frisörer kompetensen och kreativiteten att skapa din önskade stil.

Viktigt Att Tänka På Inför Din Klippning

Förberedelser för en Perfekt Frisering

För bästa möjliga resultat, kom med några idéer eller exempel på frisyrer du gillar. Det hjälper oss att skapa en frisyr som du kommer att trivas med.

Val av Stil: Tips och Råd

Vårt team är här för att hjälpa dig välja rätt frisyr som passar dig och din stil.

Tidsåtgång för En Herrklippning

Effektivitet och Kvalitet i Varje Snitt

Vi värderar din tid och ser till att din klippning är både effektiv och av högsta kvalitet. Vi strävar efter att du ska känna dig nöjd och välskött efter varje besök.

Möt Våra Expertfrisörer – Mästare på Herrklippning

Erfarna Frisörer i Linköping

Våra frisörer är inte bara utbildade i hantverket, de har en passion för att skapa snygga och moderna herrfrisyrer.

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Kundrecensioner: Vad Våra kunder Säger

Berättelser och Feedback från Våra Kunder

Läs om våra kunders erfarenheter och hur nöjda de är med sina besök hos oss. Deras åsikter är viktiga för oss och hjälper oss att ständigt förbättra vår service.

Vårt Åtagande för Hygien och Säkerhet

Trygg och Ren Miljö För Varje Besök

Din hälsa och trygghet är viktig för oss. Vi upprätthåller höga standarder för hygien och säkerhet i vår salong.

Professionell Rådgivning och Skötselråd

Så Underhåller Du Din Nya Herrfrisyr

Efter din klippning ger vi dig tips och råd om hur du bäst sköter och stylar din nya frisyr.

Anpassad Service för Varje Kund

Flexibla Tider och Personliga Anpassningar

Vi erbjuder en personlig service där vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. Hos oss är varje kund unik och vi ser till att din upplevelse blir så bekväm och tillfredsställande som möjligt.