Barnklippning hos Studio Leander – Roligt och Barnvänligt

Välkommen till Studio Leander i Linköping, där vi gör varje barnklippning till en rolig och minnesvärd upplevelse. Våra frisörer är specialiserade på att skapa bekväma och barnvänliga miljöer, så att ditt barn kan känna sig trygg och glad under hela besöket.

Vad Inkluderar Vår Barnklippningstjänst

Skonsamma och Roliga Klippningar för Barn

Vi förstår att barn kan vara känsliga när det kommer till hårklippningar. Därför använder vi skonsamma metoder och ser till att varje klippning är anpassad efter barnets ålder och behov. Vår personal är utbildad i att göra klippningen till en positiv upplevelse.

Anpassade Frisyrer för Pojkar och Flickor

Oavsett om det gäller en enkel trimning eller en mer komplex frisyr, är våra frisörer skickliga på att skapa stilar som passar varje barns unika personlighet och hårtyp.

Att Tänka På Inför Barnets Klippning

Förberedelser för En Bekväm Upplevelse

För att göra klippningen så smidig som möjligt, rekommenderar vi att barnet kommer med rent och utborstat hår. Det är också bra att prata med barnet om klippningen i förväg för att minska eventuell oro.

Välja Rätt Frisyr för Ditt Barn

Våra frisörer är glada att diskutera och rekommendera frisyrer som inte bara ser bra ut, utan också är lätta att sköta för både barnet och föräldern.

Tidsåtgång för En Barnklippning

Snabba och Effektiva Klippningar för De Minsta

Vi förstår att barn inte alltid har tålamod att sitta stilla under långa perioder. Därför är våra barnklippningar designade för att vara snabba och effektiva, samtidigt som vi säkerställer ett toppresultat.

Möt Våra Barnvänliga Frisörer

Expertis i Barnfrisyrer och Vänligt Bemötande

Vårt team består av erfarna frisörer som är utbildade i att hantera barns olika behov och temperament. Vi skapar en välkomnande och lugn atmosfär som gör att ditt barn känner sig trygg och bekväm.

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Kundrecensioner – Föräldrars Upplevelser

Feedback från Föräldrar om Våra Barnklippningar

Läs våra kundrecensioner för att få en uppfattning om hur andra föräldrar och deras barn upplevt våra tjänster. Vi är stolta över de positiva omdömena vi får för våra barnvänliga klippningar.

Hygien- och Säkerhetsrutiner för Barn

Trygghet och Säkerhet för Våra Yngsta Kunder

Barnens säkerhet och välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi följer noggranna hygienrutiner och ser till att alla verktyg och utrustning är säkra och barnvänliga.

Rådgivning och Tips för Barnets Hår

Skötselråd och Stylingtips för Barn

Efter klippningen ger vi föräldrarna tips och råd om hur man bäst tar hand om barnets hår och hur man kan styla det på ett enkelt och roligt sätt.

Tillgänglighet och Anpassningar för Barnklippningar

Anpassade Tider och Behov för Familjer

Vi förstår att familjers scheman kan vara hektiska. Därför erbjuder vi flexibla tider och gör vårt bästa för att anpassa oss efter familjens behov.