Våra frisörer

Är du ny kund hjälper vi dig tillrätta och ser till att du får den frisör som passar just dig. Vi ger dig alltid personlig och professionell service. Här är en presentation av våra frisörer.

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Klara

Träffa Klara, vår trainee. Klara är färdigutbildad på frisörprogrammet och gör sina slutgiltiga timmar praktiskt för att ta sitt gesällbrev. Upplev Klaras skicklighet och låt henne skapa en unik och personlig frisyr som passar just dig.

Caroliine

Beskrivning kommer snart…

Jessica

Beskrivning kommer snart…