Håruppsättningar för Studentfirande – Skapa din unika stil hos Studio Leander

Studio Leander, din partner i Linköping för en fantastisk studentfrisyr, förvandlar ditt studentfirande till en minnesvärd händelse. Vi erbjuder allt från klassisk elegans till trendiga och unika stilar, allt anpassat efter din personliga smak och önskemål.

Designa din idealiska studentfrisyr

Variationer av håruppsättningar: Från chic till modernt

Upptäck en värld av möjligheter för din studentfrisyr hos oss. Vi skapar allt från sofistikerade uppsättningar till lekfulla och moderna stilar som speglar din personlighet och kompletterar din outfit perfekt.

Halvuppsättningar för studenten: eleganta och ungdomliga

Våra halvuppsättningar kombinerar elegans med en ungdomlig touch, perfekt för att skapa en balanserad och stilfull look. Vi ser till att din frisyr håller sig vacker hela dagen, från morgonens utspring till kvällens festligheter.

Förberedelser inför Din Stora Dag

Tips och råd inför ditt besök

Vi vill göra din förberedelse inför studenten så smidig som möjligt. Samla inspiration och idéer, och låt oss tillsammans skapa en frisyr som blir en viktig del av din studentlook.

Smidigt och effektivt

Vi förstår betydelsen av din tid under studentfirandet. Vårt mål är att du ska känna dig avslappnad och säker, medan vi ser till att din frisyr blir allt du drömt om, och mer därtill.

Möt Våra Expertfrisörer

Vårt team av kreativa stylister

Lär känna våra erfarna och kreativa frisörer. [Här kan du infoga specifik information om frisörerna från hemsidan.]

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Kundrecensioner: Studenters upplevelser

Verkliga berättelser: Från konsultation till firande

Våra tidigare studentkunders berättelser och recensioner är ett bevis på vår förmåga att skapa oförglömliga studentfrisyrer. Inspireras av deras erfarenheter!

Hygien- och säkerhetsrutiner på Studio Leander

Vårt engagemang för din säkerhet och komfort

Vi följer strikta hygienrutiner för att garantera en säker och ren miljö för alla våra kunder.

Personlig rådgivning och stiltips

Från trendiga till klassiska studentfrisyrer

Vi erbjuder personlig rådgivning för att hitta en frisyr som passar perfekt för just dig, oavsett om du vill ha något trendigt eller klassiskt.

Boka din tid: Anpassade lösningar för varje student

Boka din tid hos oss idag för en konsultation där vi tillsammans planerar din idealiska studentfrisyr. Vi är här för att anpassa oss efter dina önskemål och göra din studentdag extra speciell.