Färg och Klippning på Studio Leander – Skapa Din Personliga Look

Hos Studio Leander i Linköping är vi stolta över att erbjuda en kombination av färg- och klipptjänster för att skapa den perfekta looken som speglar din personlighet och stil. Våra erfarna frisörer är här för att vägleda dig genom varje steg, från val av färg till den slutliga klippningen, för att säkerställa att du lämnar salongen med en look du älskar.

Våra Kombinerade Färg- och Klipptjänster

Enhetlig Helfärgning och Skräddarsydd Klippning

Få en helt ny look med en enhetlig helfärgning följt av en skräddarsydd klippning. Vare sig du vill ha en dramatisk förändring eller en subtil uppdatering, kommer våra frisörer att skapa en harmonisk stil som framhäver dina bästa drag.

Färgning av Utväxt med Precisionsklippning

Perfekt för regelbundna kunder, denna tjänst innefattar färgning av utväxt för en jämn och enhetlig look, kompletterad med en precisionsklippning för att fräscha upp din nuvarande stil.

Kreativa Färglösningar med Stilfull Klippning

För dig som söker något mer unikt erbjuder vi kreativa färglösningar, som balayage eller intensiva toningar, kombinerat med en stilfull klippning som kompletterar din nya färg.

Förberedelser för Din Färg- och Klippsession

Hur Du Förbereder Ditt Hår för Bästa Resultat

För att få bästa möjliga resultat av din färg- och klippsession, rekommenderar vi att du kommer med nytvättat och produktfritt hår. Detta underlättar en jämn färgapplicering och en precis klippning.

Välja Rätt Färg och Klippstil för Dig

Vår konsultationsprocess säkerställer att vi förstår dina önskemål och behov. Vi erbjuder råd om vilka färger och klippstilar som bäst passar din ansiktsform, hårkvalitet och livsstil.

Tidsåtgång för Färg och Klippning

Effektiv Planering för Din Behandling

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför strävar vi efter att göra din färg- och klippsession så effektiv som möjligt, samtidigt som vi aldrig kompromissar med kvaliteten eller uppmärksamheten på detaljer.

Expertfrisörer för Färg och Klippning

Möt Våra Erfarna Färg- och Klippexperter

Vårt team består av experter inom både färg och klippning. Deras utbildning och erfarenhet säkerställer att varje behandling utförs med högsta precision och kreativitet.

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Kundrecensioner – Upplevelser av Färg och Klippning

Kunders Berättelser om Deras Transformationer

Våra kundrecensioner talar sitt tydliga språk. Många kunder har upplevt fantastiska förvandlingar och uttrycker sin tillfredsställelse med de kombinerade tjänsterna av färg och klippning.

Hygien- och Säkerhetsrutiner på Studio Leander

Vår Åtagande för Säker och Skonsam Behandling

Din säkerhet och ditt välbefinnande är våra högsta prioriteringar. Vi följer strikta hygienrutiner och använder endast högkvalitativa, skonsamma produkter för att skydda ditt hår under hela färgprocessen.

Rådgivning och Tips Efter Färgning

Skötselråd för Att Bevara Din Nya Färg

Efter din färgning ger vi dig detaljerade råd om hur du bäst sköter om ditt nyfärgade hår. Från att välja rätt schampo till stylingtips, vi ser till att du kan bevara din nya färgs glans och lyster så länge som möjligt.

Tillgänglighet och Anpassningar för Kreativ Färgning

Flexibla Lösningar för Alla Hårtyper

Vi erbjuder flexibla lösningar anpassade för alla hårtyper och stilar. Vårt mål är att alla ska kunna uppleva glädjen och spänningen i en personlig och kreativ hårfärgning.