Damklippning hos Studio Leander – Din Frisör i Linköping

Hos Studio Leander i Linköping är varje klippning en konstform. Vi förstår att ditt hår är en stor del av din identitet, och därför skapar vi frisyrer som reflekterar din personlighet och stil.

Vår Damklippningstjänst: Vad Du Kan Förvänta Dig

Från Konsultation till Färdig Stil

Din resa börjar med en personlig konsultation där vi lyssnar till dina önskemål och ger råd utifrån ditt hår och din livsstil. Vår målsättning är att du ska lämna salongen med en frisyr som inte bara ser fantastisk ut utan också känns rätt för dig.

Anpassade Klippningar för Alla Hårlängder och Typer

Oavsett om du har långt, kort, rakt eller lockigt hår, har våra frisörer expertisen att skapa en frisyr som framhäver dina bästa drag. Vi är uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att ge dig en look som är både modern och tidlös.

Några av Våra Tjänster

Balayage: Skapa Dimension och Djup i Ditt Hår

Balayage är en färgteknik som skapar mjuka, naturliga övergångar, och ger ditt hår liv och rörelse. Perfekt för dig som vill ha en lågunderhållslook som ser fantastisk ut i alla ljus.

Permanentbehandling: Lockar som Håller

Våra permanentbehandlingar ger ditt hår vackra, långvariga lockar eller vågor. Vi anpassar behandlingen för att skydda ditt hår och se till att dina lockar känns naturliga och lättskötta.

Anpassade Klippningar för Alla Hårlängder och Typer

Oavsett om du har långt, kort, rakt eller lockigt hår, har våra frisörer expertisen att skapa en frisyr som framhäver dina bästa drag. Vi är uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att ge dig en look som är både modern och tidlös.

Färgning av Utväxt: För en Felfri Finish

Vi erbjuder professionell utväxtfärgning för att hålla din hårfärg jämn och vacker. Våra experter säkerställer att färgen smälter samman perfekt med resten av ditt hår för ett naturligt och polerat resultat.

Slingor: Fräscha Upp Din Look

Slingor är ett utmärkt sätt att lägga till dimension och ljus i ditt hår. Vi erbjuder allt från subtila solkyssta slingor till djärva och definierade stråk för att skapa en look som passar dig.

Hårklippning: Skräddarsydd För Varje Kund

Varje klippning hos oss är unik. Vi tar hänsyn till ditt hår och dina önskemål för att skapa en frisyr som känns fräsch och som du kan bära med självsäkerhet.

Halvuppsättning: Elegant Simplicitet

Halvuppsättningar är ett vackert och enkelt sätt att styla ditt hår för speciella tillfällen. Perfekt för när du vill ha något lite extra utan att det blir för mycket.

Håruppsättning: Perfekt för Speciella Evenemang

För bröllop, baler och andra festligheter erbjuder vi eleganta håruppsättningar. Vi skapar allt från klassiska knutar till moderna kreativa stilar som håller hela kvällen.

Folieslingor: Moderna och Mångdimensionella Stilar

Folieslingor är ett perfekt sätt att få fram en mer definierad och djärv färg i ditt hår. Vi anpassar färgen och placeringen av slingorna för att skapa en personlig och iögonfallande effekt.

Klipptid: Effektiv och Anpassad Service

Boka en tid som passar dig och upplev vår effektiva och personliga service. Vi ser till att din tid hos oss är avkopplande och att resultatet överträffar dina förväntningar.

Lär Känna Våra Frisörer

Erfarna Frisörer i Linköping

Vårt team består av erfarna och kreativa frisörer som älskar sitt hantverk. Läs mer om våra frisörers bakgrunder och expertis på vår hemsida.

Johan

Jag har haft salongen i 17 år. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Håruppsättningar ligger mig närmast om hjärtat” Johan startade Studio Leander i januari 1999. Han har jobbat över 25 år i branschen. På fritiden hittar man Johan antingen ute i löparspåret där han får återhämtning och ny energi eller hemma med fru och barn.

Camilla

Mitt knep för att skapa den snyggaste och mest personliga frisyren är att lyssna på dig Camilla jobbat på Studio Leander sedan 2006. Hon drömmer sig gärna bort till Italien där hon önskar att hon hade ett hus, eller kanske ett stort växthus här hemma. Fritiden spenderar hon gärna ute i skog och natur men ofta också på innebandyplanen

Amanda

Jag vill få dig att kunna nå alla dina mål genom att ge dig drömhåret samt att dela med mig av min kunskap som utbildare är vad jag brinner för. Det hon gillar med yrket är att få fram de vackraste i varje människa genom håret. Hon älskar möjligheten att få inspirera människor. Hon har varit hos oss sedan 2012. Amanda är även specialist på löshår och jobbar som tekniker/utbildare på Hairtalk extensions.

Kundrecensioner – Våra Kunders Erfarenheter

Berättelser och Feedback från Våra Kunder

Ta del av våra kunders berättelser och upplevelser. Deras feedback är värdefull och hjälper oss att ständigt förbättra våra tjänster.

Våra Hygien- och Säkerhetsrutiner

Din säkerhet och välmående är viktigt för oss. Vi följer strikta hygien- och säkerhetsrutiner för att skapa en trygg och ren miljö.

Rådgivning och Skötselråd Efter Ditt Besök

Vi erbjuder tips och råd för hur du bäst sköter om ditt hår och din nya frisyr för att hålla den fräsch och vacker så länge som möjligt.

Anpassad Service för Varje Kund

Flexibla Tider och Personliga Anpassningar

Vi erbjuder en personlig service där vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. Hos oss är varje kund unik och vi ser till att din upplevelse blir så bekväm och tillfredsställande som möjligt.